Ooooonsdag !

Och såhär ser jag ut idag. Hihi


Cooler than ice

Som Ronja tidigare skrev har motivationen legat i botten under de senaste två veckorna. Varken jag, Therese eller Ronja har haft tid, ork eller lust att blogga. Jag har haft väldigt mycket att göra hela tiden och då finns det tyvärr ingen högre priotering på bloggen när inläggen bara blir bananas. Min kropp har också börjat säga till i form av migrän och under denna veckan har jag varit så sjukt trött och haft värk i hela kroppen men både igår och idag har jag stressat ner och det känns i både kropp och själv och även min blogglust har kommit tillbaka lite smått. Det känns däremot inte lönt att blogga på denna bloggen då jag vet att det bara kommer att vara jag som uppdaterar och om jag jagar upp mina kompanjoner att blogga så kommer både jag och dem känna tvång för det så det vill jag inte. Så vi får de hur det blir med det, med allt.

När jag väl chillar ner är jag så dum och tar på mig en massa saker som jag inte kommer hinna när vardagen drar igång igen så jag får tänka över vad jag gör.

Jag måste också tillägga att jag är taggad som tusan att tävla nu, jag dör av längtan till den sjätte på lovet, då ska jag och Storm stå fett klara, taggade och som ett lag uppställda inför start igen.

/Julia


men hej!

Fick en kommentar angående den dåliga uppdateringen och
de enda jag har att svara är att min blogglust är som bortblåst.
Ska jag vara helt ärlig så är det urtråkigt att blogga för tillfället.
Kan bero på mitt dåliga tålamod, men eftersom att Julia också
tycker att det är tråkigt (har inte snackat med therese om de)
så är de bättre att låta bloggen vila ett tag istället för att komma
med en väldig massa tråkiga & onödiga inlägg. Man kommer aldrig
långt med en blogg när uppdateringen består av 3-4 inlägg om dagen
och jag tror inte att någon av oss här har tid med mer i nuläget.

Därför ser det ut som det gör.
Ni kanske kan göra något skoj som får oss tillbaka hit?

"If nothing goes right, go left"  

//Ronja

Bloggtävling!

Tävlingen hittar ni här!
När ni ändå är igång så kan ni ju gå in här också!

Lördag!

Förlåt för den urkassa uppdateringen,
men skolan & stallet har tagit all min tid
under veckan.

Idag är dagen fullproppad igen, jag ska plugga
jättemycket och stallet ska fixas. Sen ska
jag även storstäda mitt rum, som verkligen behövs.
Ikväll kommer min kära Louise hit & sover över då
min mamma & låtsaspappa ska iväg. Mysigt
avslut på en sån här dag!

Nu ska jag ta tag i mitt rum, hörs sen!

//Ronja


Today

Nu har jag precis påbörjat packning inför helgen, kommer hem vid ett imorgon och vid fem ska vi samlas och däremellan ska jag hinna cykla till stallet, fixa stallet och fixa Storm, rida, duscha och packa klart. Bra planering var det ja!

Storm har vilat idag, jag var dock duktig som tömde ut hela Storms vinterbädd (Hästarna i stallet har stått på samma bädd nu den kalla tiden på vintern) samt fyllde på med myyycket ren halm, och vatten såklart, medans mamma bortstade och masserade Storm. Haha, Storm är så söööt, när mamma masserade henne gäspade hon HELA tiden, gullisen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, skulle egentligen ha pluggat idag också men som vanligt skjuter jag på det och tar det på söndag istället, kommer ha mycket att göra då men det reder ut sig. Tagga no-prov, slöjdprov, tyskaredovisning, musikredovisning och en hel hög med engelskagloser till nästa vecka, NOT.

Gonattis!

/Julia

RSS 2.0