Hopptränigen för Storm

Idag på hoppträningen var det roligt!

Efter en egen och ganska snabb uppvärmning började vi hoppa småhinder och öva på galoppombyten. Det gick ganska bra, fast jag och Storm behöver ju öva på det kan man säga.

Efter att ha hoppat lite olika linjer med just galoppombyten så satte vi ihop det till en bana som vi första hoppade en gång på en lägre höjd och sedan höjde vi. Då övade på nummret till Julbazaren dvs. att dem som hoppar felfritt går vidare och får höja ett hinder. Hihi, jag och Storm vann och då låg banan på lite olika höjder men de flesta närmre eller högre än 1 m.

Det kände helt okej, men Storm var lite seg och på något sätt kändes det lite slarvigt.? Kan bero på att vi var i lilla ridhuset och då får man en känsla av att man bara svänger hela tiden. Men det var en rolig träning så det var positivt, Storm var dessutom glad och tyckte att det var roligt att få hoppa "ordentliga hinder".

Förresten, vi hade strömavbrott i stallet både innan vi åkte till tränigen och när vi kom hem igen (för er som ville veta det), men med lite pannlampor så gick det att få bort det värsta av alla lera och hitta utrustningen!

/Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0